CNNBS

WAT

CNNBS (voorheen RollingStoned) is het online platform voor iedere cannabis minded Nederlander en Vlaming. Van mensen die sporadisch op een festival wel eens van een lekker jointje genieten tot en met de doorgewinterde hobbykweker… iedereen die een groen hart heeft is welkom op de website. CNNBS biedt je dagelijks je verse portie (cannabis)nieuws, scherpe columns van mensen die echt weten hoe het zit of zomaar een plezant verhaaltje met je delen, leerzame doe-het-zelf kweekinformatie voor de <5 plantenliefhebber, actueel producten nieuws, filmpjes en een aardige, zeg maar gerust behoorlijke portie humor, wanneer dat gepast is!

WIE

CNNBS komt niet zomaar pardoes uit de lucht vallen. De oprichters, zelf noemen ze zich liever Founding Fathers, hebben een rijk verleden binnen de cannabismedia. Zo was de ene ooit de allereerste hoofdredacteur van Highlife (1991-1996) en de allerlaatste hoofdredacteur van EssensiE (2010-2012), en de andere maar liefst twaalf jaar lang de artdirector/vormgever en horoscoopschrijver van laatstgenoemd cannabistijdschrift. Na het overlijden van EssensiE in crisisjaar 2012 begon het bij beide heren te borrelen en ziedaar vanaf Nieuwjaar 2014: RollingStoned!

Op 20 april 2017 is de naam door juridisch protest van de Britse band The Rolling Stones van RollingStoned veranderd in CNNBS. In plaats van een naamgevecht met de Britse band aan te gaan is er gekozen om energie positiever in te zetten voor een succesvolle lancering van een geweldige internationaal interessante nieuwe naam: CNNBS. Das Cannabis, maar dan lekker makkelijk en kort zonder de klinkers.

WAAROM

CNNBS wil informeren, amuseren en liefst ook activeren. Want het is van groot belang dat de wondere wereld van wiet & hasj volledig genormaliseerd wordt. Dus niet straffen en criminaliseren, maar dereguleren en uiteindelijk helemaal vrijgeven! De makers houden zich verre van grootschalige hennepteelt en criminele activiteiten, maar pleiten elke dag hartstochtelijk voor meer begrip en een vrij en gelukkig leven voor de cannabisplant en haar trotse eigenaar!